Quantum healing hypnose sessie

 

Ga je mee op reis?

Tijdens de sessie maak je een diepe innerlijke reis, waarin je jouw (vorige) leven(s) gaat verkennen en de wijsheid die daar verscholen ligt. We maken contact met jouw hogere bewustzijn en/of gidsen om zo inzicht te krijgen in levensvragen en verbinding te maken met wie jij werkelijk bent. 

In deze sessies maak ik gebruik van mijn ervaring met de krachtige technieken van zowel QHHT, BQH als Regression Soul Therapy. Daarnaast breng ik mijn eigen intuïtieve inzichten en ervaringen in de sessies. Deze waardevolle aanvulling stelt me in staat om af te stemmen op jouw specifieke behoeften en de juiste ondersteuning te bieden die jij op dat moment nodig hebt. Ik deel deze inzichten en boodschappen die betrekking hebben op jouw huidige ervaring, waardoor je dieper inzicht krijgt en de heling nog verder wordt versterkt.  Vanuit deze staat van bewustzijn kan heling plaatsvinden op verschillende lagen: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. De sessie kan je helpen bij het losmaken van blokkades, die jouw ware identiteit in de weg staan. Na het ervaren van energetische heling, haal ik je terug naar het dagelijkse bewustzijn zodat je weer geaard bent in jezelf.

Elke sessie is een unieke en persoonlijke ervaring, afgestemd op jouw individuele reis van groei en heling. Na de sessie keer je geleidelijk terug naar het dagelijkse bewustzijn, verrijkt met inzichten, vernieuwde energie en een dieper gevoel van verbinding met jezelf en het universum.

 

 Een sessie bestaat uit:

  • een voorgesprek waarin we bespreken wat terugkerende patronen in je leven zijn en met welke vragen je zit

  • de hypnose

  • een nagesprek waar we terug kijken op hoe jij de sessie hebt ervaren 

 

Elke sessie is uniek en zal je precies brengen wat jij nodig hebt op dat moment.

De audio van de sessie wordt opgenomen en na afloop verstuurd via Wetransfer.

Lees hier voor meer informatie over Hypnose en Quantum healing