Fonoforese therapie & healing

Fonoforese stemvorktherapie is een methode waarbij het (energie) lichaam weer in balans wordt gebracht. De stemvorken zenden gezonde trillingen uit die het lichaam helpen herinneren aan zijn natuurlijke stroom. Als een diepe celmassage masseren de zachte trillingen van de stemvorken de geblokkeerde energieën, zowel in de fysieke lagen als in de aura en energievelden. Dit brengt harmonie en resonantie in het hele systeem.

Ons lichaam is een energetisch systeem dat bestaat uit trillende energie. Wanneer deze trillingen uit balans zijn, kunnen er gezondheidsproblemen ontstaan. Fonoforese stemvorktherapie biedt een manier om het lichaam gezonde trillingen aan te bieden en zo de natuurlijke balans te herstellen. De stemvorken zijn afgestemd op specifieke trillingsfrequenties van de aarde en de kosmos, waardoor ze het zelfherstellend vermogen van het lichaam aanspreken.

Tijdens een sessie met fonoforese stemvorktherapie worden blokkades losgelaten, worden energiestromen hersteld en wordt het lichaam gestimuleerd om zichzelf te genezen. De trillingen dringen diep door en werken op zowel fysiek als energetisch niveau.

Fonoforese chackra balancing sessie

Tijdens een sessie wordt er gewerkt met stemvorken die in overeenstemming zijn met de frequenties en trillingen die verband houden met elk chakra. Elke stemvork wordt geactiveerd en geplaatst op het bijbehorende chakra-gebied. Vervolgens worden ze in de buurt van verschillende delen van je lichaam geplaatst, meestal op acupunctuurpunten, chakra's of andere energiecentra. Na het aanslaan van de stemvork wordt het geluid en de trilling ervan doorgegeven aan het lichaam.

Bijvoorbeeld, voor het wortelchakra kan een stemvork met een lagere frequentie worden gebruikt, terwijl voor het kruinchakra een stemvork met een hogere frequentie kan worden gebruikt. Na het aanslaan van de stemvorken worden ze zachtjes bij of op de chakra's geplaatst, zodat de geluidstrillingen zich kunnen verspreiden door de betreffende energiecentra.

Het doel van de sessie is om de chakra's in evenwicht te brengen en eventuele blokkades of verstoringen op te heffen. De geluidstrillingen werken op de energieën van de chakra's, waardoor ze weer in harmonie kunnen resoneren. Dit kan helpen om fysieke, emotionele en spirituele ongemakken te verminderen en een gevoel van welzijn te bevorderen.

Terwijl de stemvorken worden gebruikt, kun je de trillingen ervaren als een diepe ontspanning en een gevoel van energie die door je lichaam stroomt. De duur van de sessie kan variëren, maar meestal duurt het ongeveer 45 minuten tot een uur