Soul Essence traject

 

Het soul essence traject is ontworpen om je te begeleiden op een reis van zelfontdekking, persoonlijke groei en spirituele transformatie. Samen zullen we de lagen van conditionering en beperkende overtuigingen afpellen, zodat je kunt ontdekken wie je werkelijk bent op een dieper niveau.

Het Soul Essence traject is een privétraject op maat gemaakt.

We beginnen met een intakegesprek, waarin we jouw doelen en behoeften bespreken om het traject op maat te maken. Gedurende het traject zal ik je begeleiden en ondersteunen bij het ontdekken van jouw unieke gaven en talenten, en hoe je deze praktisch kunt inzetten in jouw dagelijks leven. In dit intensieve traject duiken we diep in jouw persoonlijke groei en zelfontdekking, waarbij we blokkades identificeren en transformeren die jouw volledige potentieel kunnen belemmeren. Daarnaast richten we ons op het verkennen van jouw levensdoel en wat er in de weg staat om jouw zielsmissie te bereiken. Door middel van diverse technieken zoals healing, reading, gechannelde berichten en regressies naar vorige levens, stimuleren we jouw zelfhelend vermogen en versterken we de connectie met jouw ware essentie.

Jij bepaalt je eigen tempo en ik begeleid je door een diepe transformatie. Samen kijken we wat er nodig is en hoe we het traject gaan inrichten. Kosten en duur stemmen we samen af. We zullen werken in 1 op 1 sessies aan datgene wat op dat moment aandacht vraagt. 

 

                   

 

Dit kan live op locatie in Orgiva of via zoom.