Reviews

 

"Qhtt met Carly was een bijzondere ervaring. Carly begeleidde me op zachte wijze in een soort trance. Dit deed ze op een manier die heel natuurlijk voelde. Vervolgens werd ik meegenomen op een reis door verschillende settings uit vorige levens. De vragen die ik van te voren had, stelde Carly aan mijn hogere zelf en 'ik' kon op alles antwoord geven. Belangrijke periodes met lessen uit vorige levens werden naar voren gehaald, achteraf zag ik de samenhang tussen mijn vragen en de beelden die ik kreeg.
Weer op een rustige en zachte manier werd ik uit mijn diepe 'slaap' (zo voelde het) gehaald door Carly en werd de tijd genomen om weer te aarden. Ik kon mij op dat moment niet herinneren wat er was gezegd, maar na het bespreken met Carly kwam het weer naar voren.
De weken daarna voelde ik sterk dat er een stuk geheeld was en ben ik verschillende aanwijzingen uit de sessie tegengekomen in mijn dagelijkse leven"

~ Noa


"Iedere keer als ik bij Carly ben geweest zijn er weer nieuwe bijzondere inzichten, en ben ik een stapje verder richting mijn pad van heling, maar ook een stapje dichterbij mijn missie. Carly is bijzonder hoog gevoelig en voelt daarmee haarfijn aan waar mijn blokkades zitten en wat er energetisch nodig is om mij weer op het juiste pad te brengen."

Sjoerd


"Carly en haar sessie voelde aan als een warm bad. Het voelt als thuiskomen waarbij zij woorden had voor iets wat ik al heel lang voel en ervaar. Ik voel me door de sessie weer terug gezet in mijn eigen kracht, licht. Het is een reis in een uur met zoveel inzichten en shifts; het is bijna niet onder woorden te brengen. Mijn innerlijk weten werd weer aangezet, uitlijning met boven en onder, lessen geïntegreerd.. En er was nazorg voor mijn drukke hoofd: bruikbare interessante info om uit te pluizen. Kortom ik ging vliegend weg (met beide voeten op de aarde)."

~Tubien


"Nooit kunnen vermoeden dat onder m'n gevoel van incompleetheid, m’n enorme schuldgevoel dat ik überhaupt besta en de steeds terugkerende periodes van depressie, een diep verdriet lag over het verlies van een tweelingbroertje waarvan de scheiding al plaats vond in de baarmoeder. Na inzicht gevende sessies in de patronen m.b.t. verlieservaringen en triggers en met behulp van E.M.D.R. traumahealing kon ik de verlammende emoties rondom dit thema geleidelijk loslaten. Dank je wel Carly."

~ Juul


 "Ontzettend bedankt voor de sessie. Ik ben echt heel erg onder de indruk. Heel mooi hoe je me in contact hebt weten te brengen met mijn lichtwezens. Je doet dit op een hele liefdevolle, down to earth manier. Heel bijzonder en kom graag nog een keer terug." 

~ Daya


"Ik was nieuwsgierig naar een vrouw die onverwachts op mijn pad kwam en waar ik me meteen mee verbonden voelde alsof we zusters waren. Via een vriendin die mij vertelde over Carly’s helder voelende/ziende vermogens m.b.t. vorige levens, heb ik een online QHHT sessie bij haar geboekt. Wat mij daar ‘getoond’ werd in beelden en gevoel, was ontroerend mooi en heel herkenbaar. Het bracht mij terug naar 2000 jaar geleden waar ik in een zuster gemeenschap van genezeressen leefde; iedere dag deden we een ronde door het dorp, langs de minder bedeelden, de zieken, de lepralijders die op straat leefden en die zich in grotten verborgen. Wij verzorgden en verbonden wonden, gaven troost waar nodig en deelden voedsel uit. Naast eerder genoemde vrouw ‘herkende’ ik nog twee andere sisters die ik tijdens een retreat in Azie ontmoet had en waarbij ik meteen dezelfde verbondenheid voelde. Onze gemeenschappelijkheid was en is ons empatisch vermogen en de liefde voor onze medemens,  weerspiegeld in de dienstbare professie die ieder van ons gekozen heeft en in het moeilijk kunnen omgaan met grenzen wanneer er een beroep op ons wordt gedaan. Mijn nieuwsgierigheid was bevredigd , echter tevens een nieuwe had zich aangediend:  ik zag ineens het verband tussen mijn eeuwige vermoeidheid, m’n energielek, slechte bewaking van mijn grenzen en dat vorige leven. Door die sessie ben ik in een versneld bewustzijnsproces gekomen en in vervolgsessies heb ik o.a. dieper inzicht gekregen in mijn (saboterende) patronen,  de oorzaak van meerdere trauma’s kunnen achterhalen en geleerd om mijn eigen helingsvermogen aan te boren en op mijzelf toe te passen".

 ~ Petra


"Wat een diepe en mooie reis heb ik ervaren tijdens de Qhht sessie. Ik meerdere soorten sessies ervaren bij Carly en bij elke sessie weet ze weer dezelfde veilige setting te creëren en voel ik mij veilig om elke sensatie en gedachte ruimte te geven. Het ego zit bij mij  nog wel eens in de weg tijdens het reizen door vorige levens waardoor ik twijfel aan mijn ervaring maar Carly weet hier perfect mee om te gaan. Zeker een aanrader voor iedereen die vorige levens wilt ervaren, zijn/haar gidsen wilt ontmoeten of zich wil laten verrassen door wat er omhoog komt. Heel erg bedankt Carly en sowieso tot de volgende keer!"

~ Miguel


 "Ik ben zelf erg gevoelig voor energieën van buitenaf en loop daarom snel overvol. Carly kan op een hele prettige manier makkelijk contact maken met mijn energieveld en zien wat ik precies nodig heb om weer in balans te komen. Ze legt goed uit wat er gaat gebeuren en op welke manier, waardoor er hele fijne open communicatie plaatsvindt. Ik heb enorme stappen gezet met Carly met onder andere het verwerken van trauma’s uit vorige levens en ga daarom regelmatig naar haar toe. Daarbij leer ik steeds meer over mijzelf en de “andere” wereld. Ik raad Carly absoluut aan."

~ Bine


"Ik heb al veel verschillende dingen met Carly mogen meemaken tijdens sessies. Waaronder twee keer tijdens zwangerschap en bevalling. Aan het einde van mijn zwangerschap draaide onze dochter nog erg veel rond. Ze ging niet in de juiste positie liggen voor de bevalling en hier maakte ik me wat zorgen over. Carly heeft toen energetisch contact gemaakt met onze baby. De baby voelde zich niet op haar gemak laag in mijn bekken, omdat daar geen prettige energie was. Hier heeft Carly aan gewerkt. Donkerte weggehaald en ingekapseld zodat ons meisje kon indalen en zich voor kon bereiden op haar komst. Dit was na de sessie met Carly al snel het geval. Vanaf dat moment heeft ze nog maar weinig gedraaid.  

Tijdens de bevalling heb ik Carly nogmaals gebeld omdat ik de placenta niet kon loslaten. Carly heeft geholpen met loslaten en de boel daarna ook schoon en netjes gemaakt. Na het werk van Carly lukte het meteen om de placenta los te laten ( we waren er al 2.5 uur op aan het wachten). Ik hoefde ondanks uitscheuren niet gehecht te worden omdat het er allemaal zo netjes uitzag.

Ik zou Carly zeer aanbevelen, ze heeft mij heel goed en vooral liefdevol geholpen. Ze is professioneel, goed in haar werk, respectvol en prettig in de omgang."

~ Manon

 

 


Als ik een onderhoudsbeurt nodig heb voor m’n energiehuishouding kan ik altijd bij Carly terecht. Ik voel me na ieder bezoek stukken lichter. Ik ben een zgn. empath, die wanneer ik een ruimte binnenloop meteen allerlei energieën oppak en vasthoud. Carly scant m’n lichaam op ‘vreemde’ energieën, leid mij naar deze plekken om zelf te “voelen” waar zij zich hebben aangehecht in/ aan of om mij heen , om hen vervolgens gezamenlijk en met behulp van onze gidsen ‘los te laten’. Na afloop krijg ik nog wat technieken/zelfhulp methodes mee, om stevig in mezelf verankerd te blijven.

~ Esther

 


Ik ben voor de tweede keer teruggekomen voor de soundbath healing en bij de afronding voelde Carly in dat er nog wat stress in mijn schouders en hartgebied vastzat en kreeg ik er ook nog een helende massage bij. Het voelde alsof haar handen en sterke vingers ‘geleid’ werden naar alle vastzittende spierknopen in rug en schouder. Optimale wellness ervaring!

~ Anne


"Carly heeft mij met zachte hand doch professioneel , begeleid naar- en door diep weggestopte trauma’s, die mijn leven zwaar maakten, om deze uiteindelijk te kunnen hanteren en/of los te laten. Ik heb een heel arsenaal aan professionele heling technieken, vaardigheden en 'hogere/heldere gaves' mogen ervaren die ‘íngezet’ werden bij de thema's die zich bij mij aandienden. Bijzonder vind ik, dat Carly, in 'samenspraak' met mijn hogere zelven en gidsen en die van haar toestemming vraagt of er heling plaats mag vinden, soms met herdefiniëring van de hulpvraag en dat Carly daarbij geleid wordt naar hoe, wat en waar en welke vorm. Eens beëindigde zij een sessies met een body scan, waarbij zij mij vroeg te focussen op m’n maag, waar ik al maanden flinke krampen had. Zij kreeg een beeld door van een rood gerafelde, geïrriteerde maagwand en nam deze in haar heling mee: ik heb sindsdien geen krampen meer."

~ Teresca