Mijn levenspad is een reis geweest van ups-and-downs, waarbij ik geconfronteerd werd met verslaving, depressie en chronische migraine. Fysieke en emotionele pijn waren lange tijd onderdeel van mijn leven, tot het punt dat ik niet meer wilde leven. Gelukkig ontdekte ik dat ik altijd een gezond deel van mezelf had dat wilde leven en er alles aan deed om door te gaan. In plaats van te blijven vechten tegen mijn pijn, besloot ik te luisteren naar wat het me te vertellen had. Deze keuze bleek levensveranderend te zijn. Ik begon te luisteren naar mijn lichaam, mijn gevoelens en mijn intuïtie. Mijn migraine en pijnlijke ervaringen bleken mijn grootste leermeesters te zijn. Deze ontdekking bracht me op een reis van diepe innerlijke transformatie. Ik volgde vele cursussen en trainingen en besefte dat ik anderen wilde ondersteunen op hun pad naar heling en herstel. In mijn werk in de GGZ en als ervaringsdeskundige gebruikte ik mijn eigen gevechten met verslaving, depressie en chronische ziekte om anderen te ondersteunen in hun herstelproces.

De weg naar het omarmen van mijn licht en kracht was niet gemakkelijk, omdat ik ook de donkerte, zowel van mezelf als van anderen, moest onderzoeken. Het heeft veel tijd gekost, met jaren van therapieën, sessies, clearings en diep trauma werk. Ik voelde een grote verantwoordelijkheid en ik ging door een flinke dark night of the soul, waarin ik mijn diepste zielsroerselen onder ogen moest zien en mijn schaduwkanten mocht omarmen. Door dit innerlijke werk kon ik steeds meer aspecten van mezelf helen en werd mijn helderheid alleen maar sterker. 

 

1,5 jaar geleden besloot ik mijn intuïtie te volgen en verhuisde ik naar het betoverende Zuid-Spanje, waar ik de rust en natuur vond die mijn ziel verlangde.


Ervaring

 

HBO Maatschappelijk werk, specialisatie GGZ AGOOG

Howie the Harp: Opleiding tot ervaringsdeskundige

Aurora Harmonics: Reiki I, II & Seichem 

Universal White Time Healing: Level I, II en III

Noorderlicht Akademie: Zuiver waarnemen, opleiding tot energetisch therapeut

Annemiek Dauw: Werken in de auralagen

UNLP: Opleiding Familieopstellingen

Academie voor opstellingen: Systemisch coachen

Interakt: Meergenerationele trauma opstellingen

De Vonkeling: Holistische EMDR

Institute of Siberian Sjamanisme: Cursus soulretrieval

Solara An-ra : 12D multidimensional chackra healing

Quantum Healing Hypnosis Thechnique: Training, 1 intern 

( https://qhht-nederland.nl/) ( https://www.qhhtofficial.com/ )

Candace Craw-Goldman: Beyond Quantum Healing

( https://candacecrawgoldman.com/faq/ )

Soul regression Therapy : Past life regression and between lifes regression therapy

Harmonic Sounds - Association of Sound Therapy : Sound Healer training